Gjerpen HK Skien-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Gjerpen HK Skien 20 – 33 Vipers ble sluttresultatet i det som ble en ordentlig festaften i Skienshallen onsdag kveld.

Det alle visste før kampstart var at det ble vanskelig for Gjerpen HK Skien å stikke av med alle poengene når serieleder Vipers stod på motsatt banehalvdel. Allikevel presterer Gjerpen-jentene opp mot sesongbeste i første omgang mot laget fra Kristiansand! Det var definitivt mye bra å ta med seg videre i sesongen, og med en solid prestasjon av keeper Kamilla Røed kan Gjerpen HK Skien bite godt fra seg i de resterende kampene av sesongen.

Kamilla Røed ble Gjerpens beste spiller.

Til pause stod det 13-14 til Vipers på resultattavlen. Da andreomgang ble satt i gang satt derimot Vipers inn høygiret etter å ha blitt tatt på senga av Gjerpen. Etter noen bytter og høyere tempo dro Vipers i fra og ledet kontrollert med 10-12 mål resten av kampen. Sluttresultatet ble til slutt 20 – 33.

Det ble allikevel en festaften og publikum så virkelig ut til å kose seg på tribunen med en ordentlig god prestasjon fra Gjerpen og Vipers. Totalt 637 betalende tilskuere hadde tatt turen.

Gjerpen HK Skien ønsker alle velkomne tilbake til neste hjemmekamp i Skienshallen som er søndag 16. februar 2020 klokken 1800. Da kommer Byåsen Håndball Elite på besøk til Skienshallen.