Foto: Bjørn Borge

Gjerpen HK Skien-Tertnes Håndball Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Tertnes Håndball Elite er neste lag som kommer på besøk til Skien og Skienshallen onsdag 15. januar 2020.

Onsdag 15. januar klokken 1800 er det tid for avkast i Skienshallen igjen. Dette er årets andre kamp i Rema 1000-ligaen og vi ønsker velkommen til kamp. Hallen åpner klokken 1700.

Foto: Bjørn Borge

Gjerpen HK Skien kommer fra en sterk hjemmesider mot Follo HK Damer i forrige runde. Dette var en kamp hvor Gjerpen-jentene stort sett hadde kontroll igjennom 60 minutter, og hvor vi fikk en gjensyn med Cecilie Løvdal og Oda Olsen.

Hyggelig ble det også for publikum når nyervervelsen Tjasa Rudman fikk sin første kamp etter overgangen. Tjasa leverte også en meget solid opptreden. Kampens store spiller var Maren Tollefsen og vi håper hun kan gjenskape litt av magien fra forrige kamp, sammen med resten av jentene.

Tertnes Håndball Elite kommer fra en knepen hjemmesier mot Fana (34-31) hvor det virket som at de stort sett hadde kontroll på gjestene fra Bergen.

Gjerpen HK Skien befinner seg fremdeles på kvalikkplass (10. plass) med 6 poeng, mens Tertnes Håndball Elite foreløpig ligger på 4. plass med 17 poeng.

Vi tror det blir en jevn og fartsfult håndballkamp med to gode lag. Forhåpentligvis blir stemningen på arenaen like bra som den var når Follo HK Damer var på besøk. Kanskje utfallet blir det samme også.

Vi ønsker publikum, Tertnes, Gjerpen og andre velkommen til andre runde i Rema 1000-ligaen! God kamp!