Gjerpen HK Skien-Reistad, 1. divisjon 2021 > Kamprapport

Gjerpen var ute etter en revansje fra det sviende nederlaget på hjemmebane mot Reistad forrige sesong. Og for en kamp publikum var vitne til denne stormfulle søndagen i Skienshallen. Gjerpen-jentene ga seg ikke før det stod hele 35-17 på resultattavlen. Gjerpen tok dermed sin fjerde strake seier på like mange kamper i 1. divisjon.

Kampen startet forrykende, og allerede etter 4 minutter var stilingen 4-0 til Gjerpen. Det tok hele 6 1/2 minutt før Reistad satte sitt første mål i kampen. Gjerpen fortsatte kjøret og kvalitetsforskjellene kom mer og mer frem. Anført av en strålende Mia Stensland og en god Maria Solheim gikk Gjerpen til pause med ledelsen 21-3 over Reistad.

I andre omgang tok Reistad seg sammen og etter 48 minutter hadde de kuttet ned forspranget til 29-14 til Gjerpen. Det skal sies at Gjerpen rullerte mye på laget og fordelte spilletiden på spillerne. Etter første time-out for Gjerpen tok Gjerpen igjen tak i kampen og kontrollerte inn til sin fjerde strake seier i 1. divisjon av fire mulige.

Gjerpen HK Skien sin beste spiller ble Mia Stensland.

Neste kamp for Gjerpen HK Skien i 1. divisjon er borte mot Volda 17. oktober. Neste hjemmekamp er 24. oktober mot Levanger.