Storseier over rivalen

Etter uavgjort i forrige serierunde borte mot opprykkskandidat Volda, var det duket for toppoppgjør i kvinnenes 1. divisjon mellom Gjerpen HK Skien og Levanger i Skienshallen. Gjerpen som ligger på 1. plass i serien viste hvorfor de ligger der de gjør.

Anna Clara Fjellheim ble kampens beste spiller med 10 mål. Foto: Kristian Holtan, TA

Gjerpen og Levanger fulgte hverandre tett innledningsvis i kampen, men etter hvert seilte Gjerpen i fra gjestende. Anført av en strålende Anna Clara Fjellheim gikk Gjerpen til pause med ledelse på stillingen 16-10.

Andre omgang startet i et forrykende tempo hvor Levanger prøvde å minske avstanden opp til Gjerpen. Starten av omgangen ble preget av høyt tempo som førte til vanskelige valg fra begge lag, og avstanden ble for Gjerpens del holdt intakt. Derimot falt Levangers kvalitet utover i omgangen, mens Gjerpen økte forspranget.

Gjerpen vant til slutt kampen mot en av opprykkskandidatene med solide sifre. En 27-17 seier til Gjerpen HK Skien viser for alvor at Gjerpen er en favoritt til å vinne serien og sørger for at Gjerpen er tre poeng foran andre plassen i serien med en kamp mer spill. Gjerpen HK Skien har enda ikke tapt inneværende sesong.

Gjerpens neste kamp er borte mot en annen opprykkskandidat Grane Arendal lørdag 30. oktober!