En høydramatisk kamp ender godt

Det ble en høydramatisk kamp i Skienshallen mellom Gjerpen og Fjellhammer. Heldigvis for Gjerpen sin del endte det med to nye poeng og en 29-28 seier.

Gjennom så og si hele første omgang var Fjellhammer i føringen med både to og tre målsledelse, men Gjerpen holdt hele tiden følge med gjestene og klarte i siste angrep av første omgang å snu kampbildet og gikk til ledelse med 13-12.

I andre omgang giret Gjerpen-jentene opp og anført av en strålende Ingvild Westersjø (banens beste) så det ut som at Gjerpen skulle ta begge poengene i denne kampen.

Derimot holdt Fjellhammer godt følge ut over i andre omgang og med halvannet minutt igjen av kampen var stillingen 29-26 til Gjerpen. Med det fikk gjestene blod på tann og satte inn et siste forsøk på å ta med seg poeng. Plutselig var stillingen 29-28 og Fjellhammer fikk muligheten til å utligne i et siste angrep i kampen. Dette ble derimot blokkert av Gjerpen-forsvaret og Gjerpen kunne derimot puste lettet ut og vant kampen 29-28.

Gjerpens neste hjemmekamp er allerede til lørdag 02. april. Da er det nedrykks-klare Grane Arendal som kommer på besøk til Skienshallen! Dette er sesongens siste hjemmekamp!

Gjerpen – Fjellhammer 29-28 (13-12)

Skienshallen, 215 tilskuere.

Gjerpen: Susanne Andersson, Mia Stensland – Oda Olsen, Sara Dögg Hjaltadottir 5 (3), Rikke Grave, Maria Solheim 2 (1), Tuva Marie Skar, Sara Ashuri 3, Andrea Brekke Karlsen 1, Linn Andresen 5, Ingvild Bersås Westersjø 6, Hedda Klippen Nilsen, Anna Clara Fjellheim 7.

Utvisninger: Gjerpen 4×2 min. Fjellhammer 4×2 min.

Toppscorer Fjellhammer: Hedvig Nøtsund Carlsen 9.

Dommere: Malin Olsen Syversen og Vibeca Nagalingam.