Gjerpen HK Skien-Fjellhammer, 1. divisjon 2021 > Kamprapport

En vanskelig kamp endte til slutt med ett gledelig resultat og Gjerpen viste hva de er kapable til i 3. runde i 1. divisjon.

Gjerpen HK Skien møtte Fjellhammer på hjemmebane i 3. runde i 1. divisjon søndag kveld. Gjerpen-jentene var på etterskudd hele 1. omgangen, og hadde vanskeligheter til tider.

1. omgang var Gjerpen hele tiden etter og halvveis i kampen gikk Fjellhammer til pause med ledelse 13-15. Takket være gode kantspillere i Maria Solheim og Guro Lien Røneid var ikke Gjerpen for langt bak.

2. omgangen startet litt som den første omgangen var. Mye stress og tekniske feil. Gjerpen-jentene giret til slutt opp og fikk orden i spillet sitt, og 10 minutter ut i 2. omgang var stillingen 21-20 til Gjerpen.

Etter en dramatisk avslutning, hvor Fjellhammer nå var laget som stresset og gjorde personlige feil, endte kampen til slutt 28-26 til Gjerpen. Gjerpen tok sin andre seier på tre mulige kamper i 1.