Seier i første hjemmekamp for sesongen

Alt var duket til fest da det endelig var klart for sesongens første kamp i Skienshallen. Ålgård ble tatt godt i mot, men måtte reise hjemover tomhendte etter en solid gjennomført seriekamp av Gjerpen-jentene.

Kampen startet på best mulig måte da Gjerpen allerede etter noen minutter gikk opp til en 3-0 ledelse mot gjestene. Men ledelsen skulle ikke vare lenge. Gjerpen-jentene kom litt ut av rytmen og Ålgård tok igjen forspranget og plutselig var det gjestende som ledet med to mål.

De fremmøtte til kampen fikk se en leken islending ved navn Sara Dögg Hjaltadottir for første gang. Foto: Kristian Holtan (TA).

Gjerpen tok seg kraftig sammen og når første omgang nærmet seg ferdigspilt var det der i mot gjestene fra Ålgård som ble parkerte. Avstanden til hjemmelaget bare økte og økte, og fortsatte ut i andre omgang. Gjerpen vant til slutt komfortabelt 32-22 over Ålgård og tok sesongens andre seier av to mulige.

Dette var også den første obligatoriske hjemmekampen til flere av Gjerpens ny-signeringer. Blant annet ble målvakt Mia Stensland kåret til Gjerpen beste spiller, Anna Clara Fjellheim briljerte med 6 scoringer, Sara Dögg Hjaltadottir var sikker fra straffemerket og noterte seg for 6 mål (4), og Tuva Marie Skar kom inn og viste en god forestilling til publikum om hva de har i vente.

Gjerpen-kaptein Katinka Lillevik ble Gjerpens toppscorer med totalt 7 mål.

Gjerpens neste seriekamp er borte mot Fjellhammer, søndag 26. september 2021.