Kalasseier i 3. serierunde

Gjerpen festet grepet om kampen fra første sekund og kontrollerte kampen fullstendig frem til sluttsignalet lød. Gjerpen vant til slutt hele 31-15 borte mot Fjellhammer i 3. runde i serien.

Gjerpen-spillerne virket klare fra første kast, og etter noen minutter av førsteomgang var stillingen 8-0 til Gjerpen. Anført av en veldig god Anna Clara Fjellheim og en fantastisk laginnsats gikk forhåndsfavorittene Gjerpen til pause med en ledelse på 14 mål.

– Jeg forventet en tett, jevn og vanskelig bortekamp. Men når vi leder med åtte mål uten at de har scoret en eneste gang, så blir det jo vrient for dem å komme inn i kampen igjen. Vi holder også nivået oppe gjennom hele kampen, og reiser i fra. Rett og slett en kjempeprestasjon. All ære til jentene, uttalte hovedtrener Pål Oldrup Jensen til Telemarksavisa etter kampslutt.

Andre omgang ble en fin anledning til å rullere på laget og la hele spillertroppen få match-trening. De som kom inn skuffet ikke og satte sitt preg på kampen. Det endte med at Gjerpen også vant den andre omgangen.

Stillingen ble til slutt hele 31-15 og toppscorer Anna Clara Fjellheim ble Gjerpens beste spiller med totalt 6 mål.

Neste kamp for Gjerpen er hjemme mot Rema 1000-liga laget Fana i NM 4. runde onsdag 29. september. Den kampen har avkast kl. 1900.