Daglig leder Christen Knudsen gratulerer Guro Lien Røneid med årets mål.

Prisdryss over Gjerpen og hurra for 17. mai

Tiril Jørstad Palm rasket med seg to priser, mens Guro Lien Røneid vant årets mål.

Med sine 110 mål og supre engasjement kan Tiril palme inn prisen for årets nykommer i REMA 1000-ligaen i skapet – i tillegg ble hun stemt fram som årets publikumsfavoritt. Vel fortjent. Gjerpen Gratulerer. Vil du lese mer om Tiril, kan du klikke på denne lenken.

Tiril vant hele to priser for denne sesongen!

Gjerpens andre høyrekantspiller, Guro Lien Røneid, ble stemt fram til årets mål i Rema 1000-ligaen. Målet var en herlig piruett som fintet motstanderen opp på tribunen og keeper ned på rompa. Sånn kan det også gjøres. Vil du lese mer om Guro, kan du lese denne saken.

Scoringen som ble kåret til årets mål kan du se her.

Så da gjenstår det bare å ønske alle som er glade i Gjerpen en herlig 17. mai i godværet. Hurra!!