Dorthe kommer tilbake!

Dorthe Groa har signert!

Hun har lenge vært ønsket tilbake til gamleklubben og nå er det klart. Vår tidligere storskytter Dorthe Groa spiller i Gjerpen drakta neste sesong. Hun har vært med å prege Fredrikstad Ballklubb denne sesongen og har banket inn 66 mål for Østfold klubben i Eliteserien.

Sportslig leder Sjur Tollefsen er svært fornøyd med at Gjerpen har sikret seg en kvalitetsspiller. Dorthe passer godt inn i det laget vi er i ferd med å bygge for kommende sesong. Det vil være et ungt fremadstormende lag med mange Telemarksjenter. Dorthe selv sier at hun har ønsket seg tilbake til hjemlige trakter og når det ikke ble noe av Larvik spill, var det et naturlig valg å reise tilbake til klubben som ligger hennes hjerte nærmest. Hun sier videre at det er Gjerpen som har gjort henne til den spilleren hun er i dag og det skal bli gøy å spille for Gjerpen igjen.

 

Foto: Per Åge Eriksen