Gjerpen HK Skien og Telemarksavisa inngår samarbeidsavtale

Gjerpen HK Skien og Telemarksavisa/Amedia har i dag inngått en samarbeidsavtale om markedsføring av klubbens aktiviteter på papir og digitalt i sesongen 2024/2025.

Denne avtalen er en sentral del av klubbens markedsføring av både seriekamper og håndballskoler.

Som et eksempel på hvor effektivt et slikt samarbeid kan være, er at klubbens digitale annonse om håndballskole 7. og 8. oktober er til nå sett av 27.000 lesere på noen få dager mens annonsen av klubbens cup – kamp mot Larvik HK den 2. oktober kl. 19.000 i Skienshallen er sett av 23.000 personer.

Telemarksavisa er en norsk distriktsavis som utgis i Skien, på papir alle seks hverdager og digitalt som nettavis med oppdatering 24 timer i døgnet hele uken. Avisa ble grunnlagt 1. oktober 1921 og eies i dag av Amedia AS. Avisa dekker hele Telemark, og er den største avisen i området.

Avisen ble grunnlagt som Telemark Arbeiderblad.

Skien er den eneste byen i landet med to aviser som lenge konkurrert om å være størst. Det kommer en klubb som Gjerpen HK Skien til gode i og med det er flere artikler om Gjerpen HK Skien på trykk i Telemarksavisa og Varden enn noen annen REMA 1000 – liga – klubb.