Gjerpen HK Skien og Mester Grønn

Mester Grønn er en av klubbens nye samarbeidspartnere foran sesongen 2024/2025. I forbindelse med søndagens kamp mot Sola ga Mester Grønn en blomsterhilsen til OL – vinner Camilla Herrem før kampen som hun satte stor pris på. Etter kampen svarte Camilla Herrem med å hilse på mer enn 100 håndballinteresserte i alle aldre. Alle som var interessert fikk hennes signatureller fikk ta selfier. Ikke rart Camilla Herrem er populær.

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 140 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør og har nå mer enn 1400 ansatte. Mester Grønn ble etablert i Skien på Herkules Stormarked i 1983. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet.

Etisk og ansvarlig handel er viktig for Meste Grønn sin profil, herunder omtanken for andre mennesker. En god del av Mester Grønn sine roser kommer derfor fra Fairtrade farmer i Afrika, som sikrer at du som forbruker får et bærekraftig produkt.

Mester Grønn har også et  nært samarbeid med Frelsesarmeen hvor overskuddet av posesalget i butikkene går til Frelsesarmeens ulike arbeid.