Gjerpen jubler for seieren mot Larvik. 32-23 er et resultat som vil bli husket lenge. (Arkivfoto)

Julenissen kom tidlig i år

Hva er det største ønsket en håndballklubb har til jul? Spør du sjefen sjøl, Christen Knudsen, så er svaret enkelt: Spillere som signerer kontrakter! Nå er de fleste av ønskene oppfylt.

I tur og orden har Knudsen pakket opp den ene signerte kontrakten etter den andre. På nåværende tidspunkt er det nesten slik at Christen har mistet oversikten på antallet som har re-signert og på toppen av det hele er det også stor sannsynlighet for at enda flere av dagens spillere fortsetter. Kanskje er det også noen nye på gang.

Til nå har disse spillerne dukket fram fra under juletreet og er bekreftet med videre til sesongen 2024/25: Guro Lien Røneid, Ingeborg Rolseth Holt, Ingvild Bersås Westersjø, Linn Andresen, Maja Rame, Mia Stensland, Sara Ashuri, Vilde Bjørnsen og Oda Olsen. Ved siden av disse er Gjerpen i positiv dialog med Tiril Jørstad Palm, Annika Skrettingland, Karoline Lislien, Julie Hushovd og Fride Lunne Mastad.

  • Vi er kjempeglade for at vi allerede nå har så mange spillere med oss videre til neste sesong allerede nå. I tillegg har vi positive samtaler med alle de andre i stallen. Jeg er trygg på at vi lander enda flere avtaler med flere av dagens spillere, forteller en munter Christen Knudsen
  • Hva med nye spillere?
  • Vi arbeider også med dette, og det er rom for det i budsjettet. Så får vi se hva som skjer, smiler Knudsen hemmelighetsfullt.

Ved siden av dette, er det også bekreftet at hele det sportslige støtteapparatet med hovedtrener Pål Oldrup Jensen, assistenttrener Magnus Boman, fysisk trener Tom Morten Svendsen og rekrutt-trener Fredrik Hokstad blir med videre til neste sesong.

  • Ja, dette er meget viktige brikker å få på plass. Da får vi kontinuitet også her. Dette er vi veldig fornøyd med å ha fått landet, sier Gjerpens daglige leder.

På toppen av dette, er hele det medisinske støtteapparatet på plass. Som skrevet tidligere på hjemmesida vår er tannlegene Otterstad nyeste tilskudd i det medisinske teamet. I tillegg teller det også fysioterapeut, kiropraktor og lege.

  • Dette er viktig for at vi skal bli enda bedre som eliteserieklubb og ta nye steg. En trygghet for spillere å ha stor medisinsk kompetanse tilgjengelig, fastslår Knudsen

Til slutt må det også nevnes at klubben, med Christen i spissen jobber hardt med å få enda flere støttespillere på plass knyttet til økonomien. Skulle du ønske å bidra på dette punktet, er det bare å ta kontakt med Christen Knudsen på telefon 911 90 534 – for slike telefoner holder han døgnåpent 24/7!