Personalet på Otterstad tannklinikk sammen med gjerpen-spiller Annika Skrettingland

Ny Samarbeidsavtale med Tannlegene Otterstad

Gjerpen HK Skien har inngått en to-års avtale med Tannlegene Otterstad. Tannlegene Otterstad er en av Porsgrunns ledende aktører innen tannhelse, og ble opprettet av Tannlege Gunnar Otterstad i 1952. Klinikken har senere vært med gjennom tre generasjoner og er i dag en moderne og fremtidsrettet tannklinikk. Tannklinikken ligger sentralt plassert sentrum like ved Porsgrunnselvas bredd. Vi i Gjerpen HK Skien setter stor pris på å ha fått med Tannlegene Otterstad på laget, slik at vi raskt kan få behandling dersom skaden skulle oppstå. Dersom du er på utkikk etter en fast tannlege eller vil ha en vanlig sjekk, er det bare å besøke deres hjemmeside tannlegeneotterstad.no eller ringe de på telefonnummeret 35 93 03 60.