Foto: Tor Henrik Stensland
Foto: Tor Henrik Stensland

Folkets spillere – Innsamlingsaksjon til VIPPS 770052!

Gjerpen HK Skien jobber etter Telemarksmodellen. Det betyr at hvis du er et talent fra Telemark så skal du ha samme mulighet til å bli en topp – idrettsutøver som fra andre steder i landet, gitt at forholdene blir lagt til rette for deg og din utvikling.

Målsettingen for Gjerpen HK Skien er å ha ett lag i eliteserien med mest mulig rekruttering fra egne rekker. Rekruttlaget består av spillere fra 16 år og oppover og fungerer som en gruppe i treningshverdagen. Ingen blir gode alene og alle i rekruttgruppen er avhengig av hverandre for at hver enkelt spiller skal utvikle seg og få ut sitt fulle potensiale. Til dette trenger klubben økonomiske midler som bla skal dekke kostnader til reiser, trening og kamper. Hvis dette ikke er på plass, risikerer vi at de flytter fra Grenland til andre klubber.

Foto: Tor Henrik Stensland

På bildet er 6 representanter for rekruttene hvor noen av disse er eller har vært spillere på juniorlandslag. Det er Vilde Bjørnsen, Oda Burhol, Oda Kongssund, Viktoria Eilertsen, Kjersti Vinjevoll og Mia T. Johannessen.

Gjerpen HK Skien er stolt av å kunne tilby våre spillere tilrettelegging av utdanningen deres i forhold til trening og kamper gjennom samarbeidsavtaler med Telemark Toppidrettsgymnas (TTG) og Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Tre store og kjente bedrifter i Grenland: Skagerak Energi, Sparebanken SØR og Funnemark Eiendom har alle har gitt NOK 25.000 hver til dette formålet som bidrar til å sikre vår rekruttsatsning.

Klubben håper også på hjelp fra «mann i gata». Du kan være med som privatperson eller bedrift ved å sponse Folkets Spillere via:
VIPPS nr. 770052 eller 93145.
Alternativt kan bankkonto 2801.29.59984 i Sparebanken Sør benyttes.

På forhånd takk!
Styret i Gjerpen HK Skien

Foto: Tor Henrik Stensland