Håndballskole 7. og 8. oktober 2024!

Håndballskolen 5., 6. og 7. august ble en stor suksess med 82 deltagere. Som følge av betydelig interesse for en ny håndballskole inviterer Gjerpen HK Skien til håndballskole mandag 7. og tirsdag 8. oktober  (uke 41), de to første dagene i høstferien. Håndballskolen vil pågå mellom kl. 09.00 og kl. 15.00 begge dagene. Påmeldingen åpnet onsdag 21. august 2024. Håndballskolen er for både jenter og gutter. Håndballskolen vil i utgangspunktet bli avviklet i Skienshallen. Pga usikkerhet knyttet til en møbelmesse kan det bli endringer på tirsdag 8. oktober 2024.

Det vil bli servert en enkel og næringsrik lunsj, samt noe frukt under begge dagene.

Vi vil gjerne gjenskape suksessen fra tidligere håndballskoler og invitere barna på fartsfylte dager i hallen med lek, moro, samhold, nye vennskap og masse håndball! I år som tidligere, vil spillerne fra Elite og Rekrutt – laget til Gjerpen HK Skien være instruktører. 

Dette skal være en håndballskole for alle. Det vil si at barn som har erfaring med håndball, og barn som aldri har spilt håndball er velkomne med åpne armer. Nivået vil bli tilpasset, og det skal være gøy for alle.

Det eneste du må ha med et treningstøy, håndballsko/joggesko som kan bli brukt inne, en håndball og en vannflaske.
HUSK: Håndballskolen er for både jenter og gutter.

Prisen for to dager på håndballskolen koster kr. 600,-,. Gjerpen HK Skien gir en søskenrabatt på kr. 100,-per deltager, dvs. kr. 500 for to eller flere søsken.

Vi anbefaler at deltagerne betaler via Gjerpen – app’en ved å gå inn på butikk og registere antall deltagere og oppgi tilleggsinformasjon. Alternativt kan du også betale direkte til VIPPS på konto 93145 eller til bankkonto 2801.29.59984. Da må du huske på å sende en mail til leder@gjerpenhandball.no med informasjon om deltakerens navn, fødselsår, kontaktinfo til mor og/eller far.
Dersom du skal melde på søsken må du også benytte denne betalingsmåten.

Dersom du trenger ytterligere info om håndballskolen kan du kontakte klubben via leder@gjerpenhandball.no.

Vi sees på håndballskolen og setter en grense på ca. 80 deltagere.

Med vennlig hilsen,
Gjerpen HK Skien

Christen Knudsen
(Daglig leder)