Et-måls tap mot Follo

I går, søndag 25.september reiste Gjerpen HK Skien til Stil Arena for å møte Follo HK. Jentene hadde forberedt seg på tøffere motstand enn det de hadde fått de to første kampene i sesongen og var svært spente.

Førsteomgangen bar preg av godt forsvarspill og keeperspill, og i de siste 10 minuttene av omgangen får Follo kun score 2 mål. Jentene er rolige fremover i spillet og setter mange av sjansene sine i mål. Til pause sto det 13-10 i favør Gjerpen.

Andreomgangen starter noe ruskete og etter 10 minutter i andreomgangen står det 16-16. Herifra bytter lagene på å lede. Med fire minutter igjen av kampen ligger Gjerpen HK Skien under med 3 mål, men klarer å komme tilbake og ligger kun under med et når det er igjen 25 sekunder og får det siste angrepet.

Kampen ender tilslutt med stilling 25-24 Follo etter en tøff kamp både i forsvar og angrep. Som assistent trener Anstein Engravslia sier til Varden: «Det handler om å bikke de jevne kampene vår vei. Det stokker seg i andre omgang og vi får ikke den flyten vi ønsker.». Anna C. Fjellheim blir banens beste med 8 mål.

Nå venter det to uker med trening før Gjerpen-jentene skal til Bergen og spille mot Fyllingen torsdag 13.oktober.

Jentene vil igjen takke publikum som kom å stilte opp – dere lager masse liv i hallen!