Vil du være med på å profilere virksomheten din og Gjerpen HK.

Som daglig leder i Gjerpen HK Skien er det min hovedoppgave å passe på økonomi. Det er andre nøkkelpersoner som håndterer sport og arrangement. Det er minst like krevende.

Gjerpen HK Skien hadde i 2023 en omsetning på MNOK 5,2 og håper i 2024 å nærme seg en omsetning på MNOK 6,0. Per 30.04.24 hadde klubben en omsetning på MNOK 2,3 og et driftsresultat på NOK 105.000.

Av disse inntektene kommer ca. 90 % fra  samarbeidsavtaler/sponsoravtaler. Et absolutt minimum for å spille i REMA 1000 ligaen for et lag fra Telemark er ca. MNOK 5,0. Det skyldes høye reisekostnader, betydelige kostnader knyttet til kamp, behov for å rekruttere spillere/trenere fra andre områder i Norge.

Logo på spillerdrakta.
En av klubbens hovedoppgaver frem til sesongstart er å finne en samarbeidspartner som vil ha logoen under Sparebanken SØR foran på brystet på drakta. Nest etter drakta til Odd er det ingen reklameplass som gir bedre eksponering for en sponsor. Gjerpen HK Skien er den klubben i REMA 1000 ligaen som får best dekning i aviser og klubben har ca. 100.000 besøkende på sosiale medier i måneden. 

Reklamen vil stå på drakta til tre lag: A – laget som spiller i REMA 1000 – ligaen, laget som spiller i nasjonal 2. divisjon, samt rekruttene som spiller i regionserien for Buskerud, Vestfold og Telemark samt vårt Lerøy – lag

Deltagelse på industri – uka i juni har inspirert undertegnede. Grenland er hovedtyngden i industri – Norge. For å vise utad at Gjerpen HK Skien kommer fra Grenland ville det vært spennende å inngå en avtale med en kompetanse eller industribedrift  i området som ønsker å assosiere seg med toppidrett for jenter. På den måten kan de vise utad at virksomheten staser på kvinner.

Hvis dette er av interesse så er det bare å ta kontakt!

Kampinntekter.
Av klubbens inntekter genereres ca. 10 prosent i forbindelse med kamp og andre arrangementer. I 2022 , da Gjerpen HK Skien spilte i 1. divisjon, utgjorde kampinntektene ca. NOK 25.000 per år. I REMA 1000 – ligaen utgjør disse inntektene NOK 25 – 30.000 per kamp. Til informasjon så koster det et sted mellom NOK 20 – 25.000 å avvikle en hjemmekamp. De to største kostnadspostene er dommerkostnader på ca. NOK 15.000 og hall – leie med ca. NOK 5.500.

Sesongoppkjøring.

Spillerne er tilbake fra sommerferie mandag 15. juli. Da begynner sesongoppkjøringen for alvor. Det fortsetter med treningsleir i Sverige med kamper mot svenske eliteserielag, pre – season – turnering på Romerike. Sesongstarten er søndag 1. september kl. 18.00 i Skienshallen mot Sola.

Undertegnede ønsker dere alle en flott sommer og håper at det er noen som vil kontakte undertegnede angående profilering på drakta slik at klubben kan møte vel forberedt, også økonomisk, til sesongstart 1. september i Skienshallen. Min kontaktinfo finner dere under!

Med vennlig hilsen/Best regards

Gjerpen Håndball

Christen Knudsen
Daglig leder
Mobile +47 91 19 05 34
E-mail: christen.knudsen@borgestad.no