Bli med på Gjerpens håndballskole

Håndballskole 5. – 7. AUGUST 2024

Velkommen til Gjerpen HK Skien sin håndballskole mandag 5., tirsdag 6. og onsdag 7. august, uke 32. Håndballskolen vil pågå mellom kl. 09.00 og kl. 15.00 alle tre dager. Påmeldingen åpner mandag 27. mai 2024.

Det vil bli servert en enkel og næringsrik lunsj, samt noe frukt under alle tre dager under håndballskolen. Vi vil gjerne gjenskape suksessen fra tidligere håndballskoler og invitere barna på tre fartsfylt dager i hallen med lek, moro, samhold, nye vennskap og masse håndball!

Som i tidligere år, vil spillere fra Elite- og Rekruttlaget til Gjerpen HK Skien fungere som instruktører. Håndballskolen er åpen for alle, noe som betyr at både barn med håndballerfaring og de som aldri har spilt før, er hjertelig velkomne. Nivået vil bli justert slik at det blir moro for alle. Det eneste du må ha med et treningstøy, håndballsko/joggesko som kan bli brukt inne, en håndball og en vannflaske.

Prisen for tre dager på håndballskolen koster kr. 900,-
Gjerpen HK Skien gir en søskenrabatt på kr. 300,-per deltager, dvs. kr. 600 for to eller flere søsken.

Du kan for en deltager betale via Gjerpen–appen ved å gå inn på butikk.

Alternativt kan du også betale til VIPPS på konto 93145 eller til bankkonto 2801.29.59984. Da må du huske på å sende en mail til leder@gjerpenhandball.no med informasjon om deltakerens navn, fødselsår, kontaktinfo til mor og/eller far.

Dersom du skal melde på søsken må du også benytte denne betalingsmåten.

Dersom du trenger ytterligere info om håndballskolen kan du kontakte klubben via leder@gjerpenhandball.no.

Vi sees på håndballskolen og setter en grense på ca. 80 deltagere.

Med vennlig hilsen,
Gjerpen HK Skien

Christen Knudsen
(Daglig leder)