Ronja Vesterøy er klar for Gjerpen (Foto: Stianhogsveenfoto)

Nye signeringer – en ny og en vi kjenner fra før

Gjerpen Håndballklubb er stolte over å kunne annonsere at vi har sikret oss to nye spillere for de kommende sesongene. En av disse spiller allerede for Gjerpen, og en er hentet fra Storhamar for å bli kollega med Ingvild Bersås Westersjø på streken.

Først ut er Ronja Vesterøy, en 22 år gammel strekspiller som kommer fra Storhamar Håndball, hvor hun har spilt de siste to årene. Ronja har signert en 2-års kontrakt med Gjerpen. Hun startet sin håndballkarriere i Nordbygda/Innlandet, før turen gikk til Hamar noen sesonger, deretter til Ålgård utenfor Stavanger. De to siste sesongene har altså Ronja tilbrakt i Storhamar Håndball.

Ronja, som for tiden utdanner seg til Ergoterapeut, ser frem til å utvikle seg videre i Gjerpen og møte resten av laget og trenerteamet. Hun gleder seg også til å komme til Skien by.

I tillegg er vi glade for å kunne meddele at Hannah Høsøien har forlenget sin kontrakt med Gjerpen HK. Hannah, som ble hentet fra Storhamar Håndball i februar på en kort kontrakt, er nå klar for 2 nye år i Gjerpen HK.

Hannah forlenger med Gjerpen.

Hannah har tatt REMA 1000 nivået veldig bra, så klubben er glad for å ha henne med oss videre i de 2 neste sesongene. Vi ønsker begge spillerne velkommen til Gjerpen og ser frem til å se dem i aksjon på banen!