Gjerpen møter Fredrikstad i morgen til en meget spennende kamp

Det er nå det skal avgjøres – det står om sluttspill

Det har vært en tung periode med fem tap på rappen, men nå skal skuta snus. Det er fire kamper igjen, og på papiret er det litt enklere motstand som står foran oss.

Tekst: Robert Lien Pettersen

I morgen møter vi vi Fredrikstad i en meget viktig kamp. Seier her og vi er et langt skritt nærmere topp åtte, som gir oss sluttspillsplass. Vi husker alle bortekampen – da utliknet vi i siste sekund og fikk med oss ett poeng hjem til Skien. Nå har vi fordel av hjemmekamp, så det kan absolutt være mulighet for seier. Som en liten funfact skal denne kampen sende direkte på TV. Skulle det bli topp publikumsoppmøte, gir det oss sjansen til å få to TV-sendte kamper neste sesong. Dette gir oss muligheten til å promotere våre livsviktige samarbeidspartnere på en enda bedre måte og kanskje enda flere vil være med på å støtte oss på veien videre mot norgestoppen.

Siden det har blitt smått med poeng den senere tid, er det blitt en utrolig jevn kamp om sluttspillsplassene. Foruten Gjerpen, kjemper Byåsen, Oppsal, Tertnes og Molde om tre ledige plasser. Fra Gjerpen på 6. plass til Tertnes på 10. plass – skiller det to fattige poeng. Alfred Hitchcock kunne ikke gjort dette mer spennende.

Og så må det nevnes at vi fortsatt ikke er sikret fornyet kontrakt i eliteserien for kommende sesong. Romerike Ravens ligger seks poeng bak oss og de har absolutt mulighet til å vinne sine siste fire kamper. Vi vant heldigvis 24-21 borte, og så skal vi møtes 18. april i Skienshallen. Den kampen kan avgjøre mye.

Men mye kan skje på veien dit og vi må ta en kamp av gangen. Den første kampen er i morgen mot jentene fra plankebyen, og de har vist god form den siste tiden, med seks seire på de siste syv kampene. Sist kamp tapte de mot Larvik, som vi slo 32-23 i januar.

Så møt opp – vi trenger den «åttende» spilleren på laget!!!

Her er våre fire siste motstandere:

  • Gjerpen-Fredrikstad
  • Follo-Gjerpen
  • Gjerpen-Ravens
  • Oppsal-Gjerpen