Frode Halvorsen i Sparebanken SØR, Christen Knudsen i Gjerpen og Jørgen Thorkildsen i SØRMEGLEREN, smilte bredt da de skrev under den nye samarbeidsavtalen.

Takk til Sparebanken SØR og Sørmegleren

Samarbeidsavtalen, som Gjerpen HK Skien har med Sparebanken SØR og som løper ut til mai 2027, har blitt utvidet til også å gjelde SØRMEGLEREN. Dette er en svært viktig kontrakt for klubben og som vil bidra til å kunne bygge klubben videre og å etablere seg på øvre halvdel av tabellen. I sesongen 2024/2025 skal logoen til SØRMEGLEREN pryde armen på Gjerpen – drakta.

SØRMEGLEREN har tett tilknytning til Sparebanken SØR
Hvis du skal selge bolig i GRENLAND anbefaler vi deg å kontakte SØRMEGLEREN! Sørmegleren i Skien og Porsgrunn har kontor vegg i vegg med Sparebanken Sør i sentrum. SØRMEGLERENS eiendomsmeglere er lokalkjente og erfarne i markedet, og brenner for å gi deg den beste salgsopplevelsen. Ta gjerne kontakt med dem, det er helt uforpliktende å snakke med en eiendomsmegler.

Bestill befaring Grenland.

Ring gjerne SØRMEGLEREN, eller legg turen innom kontorene i Skien eller Porsgrunn eller fyll ut skjemaet som du finner på hjemmesiden til SØRMEGLEREN for å bestille befaring – helt uforpliktende. De vil gjøre alt for at du skal få best mulig pris for boligen din.