Blir det jubel mot Fredrikstad i morgen?

Jubler for samarbeid med Aider

Gjerpen og Aider har denne uka inngått en avtale om samarbeid for 2024. Aider er nå en Gjerpenpatriot og vil bli markedsført som det av klubben.

Aider er et teknologidrevet regnskapsbyrå som tilbyr kundene mye mer enn bare regnskap. Regnskapsbransjen er i endring med skytjenester, digitalisering og automatisering. I tillegg har selskapet en ambisiøs velstrategi. Aider rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, dyktige ansatte som bryr seg kundene og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Aider vil hjelpe kunder og ansatte med å lykkes og sammen skal partene definere fremtiden.

Aider har 26 kontorer fra Bodø i nord til Kristiansand i sør i Norge. Aider har også et sterkt fotfeste i Grenland. På landsbasis har Aider mer enn 800 ansatte og de har kunder fra hele landet. Det som er ekstra hyggelig med denne avtalen er at Gjerpen HK Skien sin spiller Ingeborg Rolseth Holt arbeider på Aider sitt kontor i Porsgrunn.

Besøk gjerne Aider sin nettside for mer informasjon om deres tjenester og historier på https://aider.no/

Vi gleder oss til samarbeidet og er svært takknemlig for å få et slikt selskap med på laget!