Ingvild drømmer om å detonere en bombe hjemme mot Vipers til lørdag, men innser at det fort kan bli med drømen.

Drømmer om å detonere en bombe

Vipers har vunnet alle sine 14 seriekamper denne sesongen. Drømmen til strekspiller Ingvild Bersås Westersjø er å detonere en bombe og stoppe seiersrekken.

Skrevet av Robert Lien Pettersen

  • Vårt fokus er ikke på seier. Vi ønsker å gjøre en best mulig prestasjon og så teller vi opp til slutt. Vi har medvind i seila for tiden, og det at vi har slått både Larvik og Sola denne sesongen, viser at vi har tatt store skritt. Det gir oss selvtillit, og så hadde vi en god opplevelse i høstkampen mot Vipers. Da lå vi under med kun et mål til pause. Likevel, vi må være realister. Vipers vinner storkamper i Champions League, så oddsen er høy for Gjerpen-seier, fastslår den hurtige strekspilleren.
  • Men det er lov å drømme om en bombe, eller?
  • Ja, det er alltids lov å drømme, men det kan fort bli med det, gliser Westersjø.

Som de fleste vet, foregår det i hver eneste kamp en intens fight inne på streken. Ingvild får mye juling i løpet av 60 minutter, spesielt mot de beste lagene, likevel gleder hun seg stort til Vipers-kampen.

  • Ja, det er av å spille mot de beste man selv utvikler seg. Da får jeg på mange måter vist hvor jeg står som håndballspiller, og selv om Vipers-forsvaret er tøft og hardt, hadde jeg en fin opplevelse sist. De er jo bare mennesker de også, fastslår Gjerpens toppscorer denne sesongen.

På 14 kamper har hun scoret 52 mål. Det gir 29. plass på toppscorerlista i REMA 1000-ligaen. Til lørdag skal hun forhåpentligvis sette inn enda flere mål på målkontoen mot sitt gamle favorittlag. Ingvild er nemlig født og oppvokst i Kristiansand og Vipers var de naturlige heltene å ha for unge Ingvild på vei opp i gradene. Men nå er det kun Gjerpen som gjelder. På spørsmål om hun har en drøm å spille for Vipers senere i karrieren, svarer hun slik:

  • Jeg går ikke rundt med slike drømmer. Jeg jobber hardt for å bli bedre og blir jeg god nok, kunne det vært gøy å spille i en klubb som er kvalifisert for Champions League. Men det trenger jo ikke å være Vipers, svarer den blide sørlendingen diplomatisk.

Ellers har Ingvild merket at håndballinteressen i Skien er økende i takt med de gode resultatene Gjerpen leverer. Hun blir litt overrasket når vi kan fortelle at statistikken på Gjerpens hjemmeside og sosiale medier viser at Ingvild er Gjerpens mest populære spiller, den spilleren som får mest klikk og visninger.

  • Ha, ha, det er helt sikkert bare mamma og pappa som går inn og leser sakene om meg om igjen og om igjen. Men ja, jeg merker at interessen er på vei opp. Det blir flere og flere kommentarer på jobb og ellers på min vei, og det er jo gøy. Vi får bare fortsette å levere på banen, så blir dette bra, avslutter Ingvild.

Vi ønsker selvsagt lykke til!!!