Ingvild Bersås Westersjø i scoringsposisjon

Stjerna på streken

Når Ingvild Bersås Westersjø får innspill til strek og brutalt kaster seg inn for å score mål, former kroppen seg som en stjerne. Da blir det gjerne mål!

Skrevet av ChatGPT og minimalt bearbeidet av Robert Lien Pettersen

Ingvild, Kristiansands stolthet, er en 23 år gammel sjel som danser gjennom livet med et smil like lyst som solen som skinner over sørlandsbyen. Født og oppvokst i Kristiansand, er Ingvild som en levende metafor for den varme kystbyen, kjent for å omfavne sine røtter og spre glede som den behagelige sørlandsbrisen.

Ingvild er ofte blid som ei sol:)


I håndballens verden er Ingvild ikke bare en linjespiller; hun er symbolet på robusthet og stå-på-vilje. Hennes tilnærming til spillet er som bølgene som kysser kysten, konstant, uredd og styrkende. I forsvar er hun som en av dyreparkens sterke løvinner som vokter sitt revir, i kontra en gaselle og framover iskald som en tiger i angrepsposisjon. Hun har krysset banen fra Randesund til Gjerpen, som en svømmetur fra Hamresandens magiske strand til starten på Telemarkskanalen, samtidig som hun forfølger drømmen om å bli grunnskolelærer. Hennes hjerte er like stort som skjærgårdens brede smil, og hennes dedikasjon til familie og utdanning er som solnedgangen som maler himmelen i varme nyanser.

Turjenta drømmer om å briljere med kart- og kompasskunnskaper i favorittprogrammet 71 grader nord, men må akkurat nå nøye seg med navigering i REMA1000-tabellens landskap. Men i kampens hete stiger Ingvild opp som en fjelltopp, Skiens svar på Gaustatoppen. Hennes mentale styrke er som granittens soliditet, og hennes fysiske robusthet er som fjellmassivets urokkelige karakter. Forberedelsene før kamp er som et nøye planlagt fjelltur-eventyr, med kylling og ris som drivstoff, en nullsprett med Guro som en siste sjekk på om teknikken sitter, og visualisering som å utforske stiene mentalt før selve reisen.

Minneverdige øyeblikk i håndballkarrieren er som blinkende fyrlys i leia, spesielt opprykket til eliteserien var som et deilig rekemåltid på solvarmede svaberg. Å spille mot Vipers var som å surfe på bølgetoppene, en følelse av tilhørighet og stolthet som stråler som solen over hjembyen.

I ungdomsårene var Ingvild som en blomstrende lerkesang i Lerøysluttspillet, et minne som fortsatt gir næring til hennes lidenskap for håndball. Hennes arbeid med å forbedre svake punkter er som en konstant strøm av vann som former steiner, små detaljer og kommunikasjon som elven som snirklende finner vei gjennom landskapet.

Å balansere trening, kamp og personlig liv er som å sjonglere med solnedgangen, det krever mye planlegging, men gir en følelse av harmoni når alt går opp. En typisk uke er som en fargerik palett av jobb, skole og trening, med helger fylt av utforskning i Kristiansand eller eventyr på fjellet.

Motivasjonen gjennom sesongen er som en kontinuerlig bølge av arbeidsglede, med fokus på mål og glede av å se dem oppnådd, alt mens hun tar pauser for å nyte den vakre utsikten høyt på tabellen. Reaksjonene på å tape i siste sekund er som regndråper på et vindu, generelt vanskelig å takle, mens seieren i siste sekund er som solstråler som bryter gjennom skyene, mye lettere å omfavne.

Hennes hobbyer utenfor håndball er som stille bekker; gåturer og baking som gir en rolig og deilig pause fra kampens storm. Ingvilds funfact, hennes uvilje mot kullsyre og fortid som ballettdanser, gir et ekstra snev av særegenhet til hennes allerede fargerike karakter. Hennes valg av idretter som ballett, tennis, volleyball, friidrett og fotball før fylte 18 år, er som å utforske ulike veier før hun fant sitt sanne kall i håndballens verden.

På håndballbanen er giganten Heidi Løke hennes forbilde. Ingvilds ambisjoner som håndballspiller er som å bygge sin egen sørlandsidyll i Rema 1000-ligaen. Hennes realistiske mål for Gjerpen denne sesongen er å plassere sitt 71 grader nord-flagg blant de ti beste.

Ingvild, en solstråle fra Kristiansand, en stjerne på håndballhimmelen, en læringsreisende gjennom livets snirklende veier. Hennes portrett er som et mesterverk, sammensatt av fargerike penselstrøk og dypt forankret i på nattehimmelen stjernelandskap.

I morgen skal Sørlandets strek-stjerne spille mot Fana sammen med sine herlige lagvenninner – møt opp for å se Ingvild skinne!!