Regionens Ledende Rørleggerfirma

Gjerpen HK Skien har inngått en samarbeidsavtale med Telerør AS for 2024.

Telerør AS har fastholdt sin posisjon som det ledende rørleggerfirmaet i regionen gjennom lang og verdifull erfaring i bransjen. Med røtter tilbake til 1988 har selskapet blitt en pålitelig partner for tusenvis av telemarkinger.

Siden etableringen har Telerør AS vært synonymt med førsteklasses fagkompetanse, høy kvalitet og enestående service. denne dedikasjonen til kvalitet gjenspeiles ikke bare i deres omfattende erfaring, men også i deres evne til å imøtekomme behovene til både bedrifter og private. Med over 2000 privatoppdrag årlig og en betydelig tilstedeværelse i store byggeprosjekter i proffmarkedet, viser Telerør AS en imponerende allsidighet.

Med vår dyktige stab på 60 dyktige medarbeidere har Telerør AS klart å oppnå en omsetning på 130 millioner NOK i 2023. denne suksessen understreker ikke bare deres kapasitet, men også deres evne til å vokse og tilpasse seg stadig skiftende behov i markedet.

Telerør har egen avdeling for det private markedet med butikk med bajeromsutstillinger på Leirvollen 1 på Nenset i Skien, med stor parkering og sentral beliggenhet mellom Porsgrunn og Skien.

Navn: Telerør AS

Adresse: Leirvollen 1

Postnummer/Sted: 3736 Skien

E-post: butikk@teleror.no