Gjerpens julekalender - Vipps 100,- til 93145

Kjøp vår julekalender – VIPPS 100,- til 93145

Gjerpen håndball jobber hver eneste dag med å skaffe penger til drift av klubben. Julekalendersalget er en viktig inntektskilde, og vi håper du vil støtte oss.

Jentene på vårt eliteserielag og rekruttlag i 2. divisjon trener og spiller kamper i snitt hver eneste dag – ved siden av skole og jobb. I tillegg må alle stille opp på forskjellige dugnader. For at jentene skal få enda bedre utviklingsmuligheter, er klubben helt avhengige av at blant annet julekalendersalget blir en suksess.

Vi håper akkurat du vil være med å støtte oss, og slik går du fram:

Vipps 100 kroner til 93145, merk med navn og adresse – og du får kalenderen hjem til deg i slutten av november.

Og selvsagt kan vi by på flotte premier fra våre sponsorer. Hele listen ser du i bildet til saken, men det kan nevnes overnatting for 2 på Kragerø Resort og Spa i suite med frokost og adgang til spa som rosinen i julegrøten.