Nesten alle spillerne på Gjerpen bidrar på målscorerstatistikken.

«Alle» på Gjerpen er toppscorere

Det er ikke lett å tippe hvem som blir Gjerpens toppscorer fra kamp til kamp. I løpet av Gjerpens 13 første serie- og cupkamper har hele åtte spillere havnet på toppscorerlista.

Det har gitt fire seire i Rema 1000-ligaen og kvartfinalekamp i NM mot Larvik i morgen. Apropos Larvik – de kan skilte med den tidligere Kragerø- og Gjerpenspilleren Maja Furu Sæteren som har scoret 87 mål på ni kamper. Først på 40. plass finner vi Ingvild Bersås Westersjø med 34 mål på 10 seriekamper.

Så langt er det nevnte Ingvild, Ingeborg Rolseth Holt, Guro Lien Røneid, Fride Lunne Mastad, Karoline Müller Lislien, Tiril Jørstad Palm, Annika Skrettingland og Karlsen, Andrea Brekke som kan smykke seg med kamptoppscorertittel. Men hvem vet – mot Larvik er det plutselig Oda Olsen eller Linn Andresen eller noen av de andre jentene som finner nettsusen.

Ellers fortsetter Gjerpen å imponere i forsvar. 6-0-forsvaret sitter som et skudd og akkurat i skrivende stund ligger Skiens-jentene på tredje plass når det gjelder innslupne mål. Kun 271 ganger har Mia og Ida måttet hente baller ut av nettet.

Når det gjelder utvisninger, er det Oda Olsen som er lagets råtass med ti tominuttere. Det samme har Moldes Sherin Obaidli, men hun har i tillegg pådratt seg rødt kort. Det betyr at hun topper råtasstabellen i Rema 1000-ligaen.