Reisebrev fra treningsleiren

Først og fremst vil vi takke alle som har bidratt til at vi fikk dra på denne flotte treningsleiren!
Vi er stolte og ekstremt glade for å ha så mange supportere og sponsorer som er villige til å støtte oss på denne måten.
Her kommer et lite reisebrev fra turen!

Tirsdag 1.august kl 06.45 var vi alle klare for avreise fra Moheim i Porsgrunn. Bilene var stappfulle av treningsklær og utstyr, og vi satte kursen mot Sverige.
Vel fremme i Göteborg gjorde vi oss klare for første håndballøkt. Vi var så heldige å få bruke Önnereds HK sitt anlegg alle dagene i Sverige. Et fint anlegg med flere haller og et flott styrkerom som vi lånte senere i uka. Veldig hyggelige folk som virkelig brenner for klubben! Önnered har både dame- og herrelag i svensk eliteserie.
Vi gjennomførte en god økt på tirsdags ettermiddag hvor jentene fikk ristet ut den lange bilturen før vi spiste mat på Oscars Resturant som lå like ved hallen. Dette var vår faste lunsj- og middagsresturant hvor vi fikk servert flere svenske delikatesser hele uka 🇸🇪🍝

Onsdag var det duket for en ny håndballøkt på morgenen og deretter en treningskamp mot det svenske eliteserielaget Küngsälv. En kamp hvor det svinger litt begge veier. Vi prøver ut nye konsultasjoner og ulike forsvarformasjoner. Vi vinner tilslutt 22-21, preget av litt mange tekniske feil, men godt forsvarsspill. Her avsluttet vi med en veldig god middag på hotellet før alle hoppet i seng.

På torsdag startet vi med en styrkeøkt før det var klart for nok en treningskamp. Denne gangen var det Önnered som sto på motsatt banehalvdel. De kom på 3.plass i SHE (øverste liga i Sverige), så vi visste at dette kunne bli en enda tøffere kamp både i forsvar og angrep.
Dette fikk vi virkelig kjenne på fra start og det svenske laget gikk opp i en 10-2 ledelse kun 10 minutter ut i første omgang. Heldigvis tok vi tak i angrep og satte ballen i mål, samtidig som at vi fikk stoppet ankomst- og kontrafasen deres. Kampen endte til slutt 24-24 etter en god opphenting og svært godt forsvarsspill fe siste 45 minuttene.

Også på fredag startet vi med en lett styrkeøkt før vi igjen pakket bilene og satte kursen mot Fredrikstad. Vi flyttet inn i campinghyttene på Bevø-camping før vi hadde en håndballøkt i Gressvikhallen. Dagen ble avsluttet med pasta og burger på Egon 🙌🏼

Lørdag og siste dag på treningsleiren!
Mens de eldste handlet inn til frokost, sto de yngste for tilstelningen og arrangerte felles bespisning for alle ute på verandaen kl. 08.30 ☀️ Alle klare i kamptøy, for siste økt under leiren var treningskamp mot Fredrikstad.
Fredrikstad er godt fysisk lag som spiller med høyt tempo, og i 1.omgangen sliter vi med å stoppe de i forsvar. Likevel putter vi mange mål og stepper opp bakover i 2.omgang. Tilslutt vant vi 28-27.

Alt i alt er vi veldig fornøyde med treningsleiren! Vi har fått trent mye, fått gode treningskamper og ikke minst fått brukt mye tid sammen som lag. Dette kommer vi til å bygge på fremover mot seriestart! En ekstra takk til Pål og rekrutt-trener Fredrik som var med oss på treningsleiren.

Nå skal vi fortsette den gode treningsperioden med noen flere treningskamper. Vi skal blant annet være med på Preseason Challenge på Romerike hvor vi møter flere norske eliteserielag.

Følg oss gjerne her på Facebook, Instagram og Tiktok for et lite innblikk i treningshverdagen vår ❤️

Med vennlig hilsen
alle jentene i Gjerpen HK Skien