SEIER OVER OPPSAL – REMA 1000-LIGAEN SESONGEN 2023/24

Et heltent Gjerpen-lag var klare for å vise seg frem i siste seriekamp mot Oppsal søndag 30.april. Med over 800 tilskuere i hallen skulle det bli en forrykende opprykksfinale.

I det første minuttene følger lagene hverandre tett og etter 13 minutter leder Oppsal 7-6. Dette skulle bli den eneste gangen Oslo-laget var foran oss, for derifra og ut styrer vi kampen. Vi vinner dueller i forsvar, står sammen og får flere redninger. Framover kjører vi etter med høyt tempo og setter ballen i mål. Til pause er stillingen 16-10.

Festspillet fortsetter i andre omgang. Vi fortsetter det gode forsvar- og keeperspillet som gjør at Oppsal kun får score 9 mål i de siste 30 minuttene. Vi fortsetter å løpe på de og tilslutt blir stillingen 32-19. En fantastisk lagseier hvor energien i laget er helt avgjørende! Tiril blir vel fortjent kåret til vår bestespiller (og toppscorer) med hele 11 mål! Nevnes må også keeper Mia som har en redningsprosent på 53.

Tusen, tusen takk til alle som bidro til å skape fantastiske rammer rundt kampen! Takk til Skousen Hvitevarer Skien og Skien kommune som stilte som kampsponsorer.

Og ikke minst tusen takk til vårt fantastiske publikum og våre samarbeidspartnere! Vi håper å se dere alle igjen etter sommeren.

Nå venter to uker med ferie før i begynner oppkjøringen mot en ny sesong i øverste liga! Vi gleder oss.