Hilsen fra styreleder og daglig leder

Hei alle sammen,

Tusen takk til spillere, trenere, øvrige støtteapparat, sponsorer og publikum for en strålende opplevelse i forbindelse med kampen mot Oppsal den 30. april. Det ble en stor fest for alle som støtter Gjerpen HK Skien. Målet om opprykk er nådd!

Det har vært krevende sesong, men på «seierens dag teller man ikke de tapte slag!»

En stor takk til Oppsal som også bidro til festen. De viste god sportsånd i tråd med verdiene til Norges Håndballforbund. Vi ønsker Oppsal lykke til i kvalifiseringskampene mot Volda.

Vi ønsker også å takke Formannskapet i Skien for deres bidrag til festen. Støtten bidro til at mer enn 800 personer var tilsted i Skienshallen og fikk oppleve opprykket. Slik stemning er det lenge siden det har vært i hallen.

Klubben har kontrakt med 17 – spillere i A – lagsstallen i dag samt tre spillere på amatør – kontrakt. Det er det samme antallet som ved inngangen til sesongen 2022/2023.

I og med opprykket er sikret så er det i dag arbeidet begynner for alvor med å bygge en eliteserieklubb. Dette arbeidet består i både å styrke A – laget foran neste sesong og å forbedre klubbens rekrutt – satsning. På sikt må klubben produsere flere egne A – lagsspillere fra Telemark enn det vi gjør i dag. I den sammenheng er talentarbeidet i Odd en stor inspirasjon.

Det vil koste, anslagsvis NOK 400 – 500.000 ekstra per år. Noen av de midlene er alt på plass i dag, men klubben må ha bistand fra flere samarbeidspartnere for å nå dette målet.

Naturlig nok skal noen spillere, trenere, noen i støtteapparatet og noen styremedlemmer takkes av etter endt sesong. En stor takk til dere også!

Undertegnede benytter anledningen til å takke spillere, trenere, støtteapparat og styremedlemmer for vel utført arbeid i sesongen 2022/2023. 

Vel møtt til sesongen 2023/2024 i REMA 1000 – ligaen.

Med vennlig hilsen,

                                             Mats Rydningen          Christen Knudsen
                                                (styreleder)                  (daglig leder)