Storseier i årets første hjemmekamp!

Trønderlaget Charlottenlund (CSK) kom til Skien for å utfordre Gjerpen HK Skien i deres første hjemmekamp. Det skulle vise seg å bli en tøff kamp for laget fra Trøndelag.

Gjerpen-jentene rakk å score 7 mål før CSK fikk sin første nettkjenning. Svært godt forsvar- og keeperspill førte til mange kontringer og til pause var resultatet 19-8.

Etter pause holdt Gjerpen HK Skien konsentrasjonen og intensiteten oppe i forsvar, og fikk enda flere kontringer. Da dommerne blåste av kampen sto det 41-18 på tavla. En meget godkjent hjemmekamp av jentene som var veldig fornøyde etter kampen!

Ingvild B. Westersjø ble kåret til banens beste etter 13 scoringer. Gøy var det også at alle spillerne fikk prøve seg og at samtlige utespillere endte på scoringslista.

Vi vil takke publikum og ikke minst våre flotte maskotter som var med og løp inn med jentene. Håper å se dere alle igjen 23.oktober da jentene spiller mot Larvik Turn!

I morgen, onsdag 21.september, reiser Gjerpen HK Skien til Kristiansand for å spille mot Randesund i NM Senior. Ta turen innom Sukkervann Idrettshall kl 19.00 hvis du er i nærheten og hei på jentene!