Seier i serieåpningen av 1.divisjon 22/23

Søndag 14.septmeber dro jentene opp til Levanger og Trønderhallen for å spille første kampen i sesongen 22/23. Jentene var spente og kjente nok på nervene før kampen, men det vistes ikke på banen.

Gjerpen HK Skien satte standarden fra start og det gikk hele 14 minutter før Levanger scoret sitt første mål. Da var stillingen 8-1. Hele førsteomgangen var preget av svært godt forsvars- og keeperspill, samtidig som at jentene satt skuddene i mål framover. Stillingen til pause ble 15-4.

I andreomgangen blir det litt flere bomskudd på jentene, men fortsetter å krige begge veier. Til slutt viser tavla 27-16. En meget godkjent serieåpning. Anna Clara Fjellheim ble banens beste med 5 mål. Mia Stensland sto sammen med forsvaret en veldig god kamp og endte opp med en redningsprosent på 50.

Nå gleder jentene seg til første hjemmekamp førstkommende søndag kl. 14.00 i Skien Fritidspark. «Vi skal bare «gønne» på videre og gjøre vårt beste – akkurat som vi gjorde i dag!» forteller Anne C. Fjellheim til TA etter søndagens bortekamp.

Gjerpens spillere (mål): Mia Stensland, Anna C. Fjellheim (5), Tiril Jørstad Palm, (4), Ingeborg Rolseth Holt (4), Ingvild Bersås Westersjø (4), Maja Rame (3), Fride Lunne Mastad (2), Sara Ashuri (2), Linn Andresen (2), Oda Olsen (1), Annika Skrettingland, Andrea Brekke Karlsen.