Kort om kampen mot Haslum

Gjepen HK spilte treningskamp mot Haslum 27.08.22 i Gjerpen og det ble en ny seier for jentene. Haslum er som i fjor et av lagene Gjerpen møter i 1.divisjon denne sesongen. I fjor ble det en seier og og et tap mot Halsum i serien pluss to seiere i play-off.

Førsteomgang var preget av et godt forsvar- og keeperspill, men en del tekniske feil og bomskudd gjorde at jentene gikk inn til pause på stillingen 10-9. I andre omgangen vinner Gjerpen flere dueller og skaper flere gode sjanser framover i banen som settes i mål. Målvakt Mia Stensland og forsvaret holder intensiteten oppe og etter 20 minutter i andre omgangen har jentene kun sluppet inn 3 mål.

Alle fikk prøvd seg og stillingen ble tilslutt 25-17. Gøy var det også at flere tok ture for å se på kampen.

Dette var den siste treningskampen for Gjerpen og en god gjennomkjøring før seriestart som begynner borte mot Levanger 11.september.

Første hjemmekamp er 18.september i Skienfritidspark kl 14.00. Vi håper så mange som mulig vil ta turen for å heie frem jentene!