Oppsummering av Skjærgårdslekene

Gjerpen HK Skien har spilt Skjærgårdslekene i perioden fra og med torsdag 11.8 til og med søndag 14.8. Det ble spilt en kamp pr dag mot gode motstandere. Kort oppsummert ble det et tap, en uavgjort og to seire. Vi spilte som følger:

Første kamp var mot Byåsen som ender med et ettmålstap 25-24. Vi spiller en god kamp og er i føringen det meste av kampen og et par ganger er vi oppe i en 4 måls ledelse. Vi rullerer på spilletid og flere viser seg frem. Men på slutten er vi både litt uheldige og udyktige som gjør at Byåsen får score på et frikast med 2 sekunder igjen. Det var utrolig mye læring i den prosessen. Det tar vi med oss videre. Trenerteamet var veldig fornøyd med prestasjonen.

Kamp to var mot Storhamar. Her gikk vi inn med åpne øyne om at vi møter laget som var nummer to i Rema 1000 ligaen i fjor. Men jentene går inn i kampen med respekt, men ikke en overdreven respekt slik at vi blir overkjørt. Vi spiller og fighter med de hele kampen og gjør en meget god kamp i forsvar. Vi holder de til 19-19 og uavgjort ved kampslutt.

Kamp nummer tre i puljespillet var mot Flint Tønsberg som rykket ned fra Rema 1000 ligaen i vår. De har mistet en del spillere og mønstrer kommende sesong slik det ser ut per nå et relativt ungt og sultent lag. I denne kampen er vi gode fremover på banen og scorer mye mål. Vi er ikke like solide bakover, men totalt sett en godkjent kamp. Vi vinner kampen 35-24.

Siste kampen er mot Romerike Ravens som spiller i Rema 1000 ligaen om femte og sjette plassen i turneringen. Her spiller vi en meget solid og tøff fysisk kamp mot et godt lag. Synes vi er gode både fremover og bakover, men har en periode i begynnelsen av andre omgang hvor vi ikke matcher Ravens på deres fysikk. Men etter en timeout tar vi opp hansken og fighter ut kampen. Det gir oss til slutt en seier pålydende 25-21.

Trenerteamet er totalt sett veldig fornøyd med våre prestasjoner i turneringen og har fått mange gode svar på hva vi er gode på og hva vi må jobbe med for å utvikle oss videre. Vi har som tidligere nevnt rullert på spillere og de har vist seg frem.

I den kommende perioden vil vi ha mer fokus på trening og ikke så mange kamper, men spiller mot Glassverket i Skienshallen onsdag 24.8 kl. 1830 og mot Haslum lørdag 27.8 kl. 1500 i Gjerpenshallen.

Fokuset fremover vil være å bruke tiden godt til å jobbe for ytterligere utvikling og være så godt forberedt til seriestart mot Levanger søndag 11.9 som mulig. Fortsetter A – laget på den måten de har startet på nå fremover blir det en spennende sesong som kommer.