Endringer i administrasjonen

Gjerpen HK Skien viser til tidligere melding om at Marius Norli slutter i stillingen som daglig leder i Gjerpen HK Skien og går over i en annen stilling i Steni AS den 1. august 2022. Styret vil gjerne få takke Marius Norli for en meget betydelig og fremgangsrik ledelse av klubben i de tre årene han har ledet den.

Som ny daglig leder fra 1. august 2022 har styret utnevnt Christen Knudsen. Han har vært styreleder i klubben i de siste tre årene og burde derfor ha alle forutsetninger for å kunne videreføre og utvikle klubben. Christen Knudsen er utdannet siviløkonom og har mer enn 30 års erfaring som leder i næringslivet.

Mats Rydningen er fra samme tidspunkt utnevnt til ny styreleder i Klubben. Han er også økonom og arbeider i dag som budsjettansvarlig i Vestfold og Telemark Fylkeskommune. 

Med bakgrunnen til både den nye daglig leder og den nye styrelederen er det naturlig at klubben kommer til å videreføre den økonomisk forsvarlige linjen som har preget klubbens drift siden 2019. 

Styret er optimistiske foran sesongen 2022/2023 og ønsker å kjempe i toppen av 1. divisjon og dermed om opprykk til REMA 1000 ligaen.

Skien, 6. juli 2022

Christen Knudsen​​​​​       Mats Rydningen

Daglig leder​​​​​​        Styreleder

Gjerpen HK Skien​​​​​     Gjerpen HK Skien