Talent flyttes opp til elite-laget

Emilie Kristensen tar steget opp fra Gjerpens eget J20-lag og opp til 1. divisjon kommende sesong. Dermed har hun signert sin aller første kontrakt med Gjerpen HK Skien.

Emilie har vært en del av Gjerpen J20 siden midten av 2019 og porsgrunnsjenta har de siste årene tatt store steg som håndballspiller. Mye av dette takket være konkurranseinstinktet. Selv etter en lenger skadeperiode er hun nå klar for å ta fatt på nye opplevelser med Gjerpen .

«Jeg er nok en spiller som er mye preget av konkurranseinstinktet mitt. Jeg hater å tape, uansett hva det måtte gjelde. Jeg har jobbet lenge for å komme tilbake fra skade, så det er veldig deilig å endelig kunne spille håndball slik jeg alltid har ønsket. Så jeg er veldig spent nå som jeg har signert min første kontrakt», sier en fornøyd Emilie da avtalen var på plass.

Rett fra VGS til 1. divisjon

Emilile er akkurat ferdig med VGS og får nå nok av tid til å fokusere på håndballen og utvikle seg til å bli den nye store Gjerpen-spilleren. At talentet er til stedet er ingen tvil, og Emilie er klar for å vise både nåværende Gjerpen-spillere og publikum hva som bor i hun.

«Jeg er veldig spent på å ta steget opp. Jeg alder meg til å bli utfordret masse av nye lagvenninner og utvikle meg selv som spiller i Gjerpen. Mine styrker er fart og spenst, så jeg klarer å «bite fra meg». Så for kommende sesong ser frem til å bli godt kjent med alle på laget og forhåpentligvis spille en mer normal sesong enn det har vært de siste årene», sa Emilie til klubbens hjemmeside.

Gjerpen HK Skien ønsker Emilie velkommen til elite-laget og ser frem til å se hun i en forrykende sesong i 1. divisjon!