Toppscorer klar for Gjerpen

Det er med stor glede at Gjerpen HK Skien endelig kan annonsere at Tiril Jørstad Palm (19) blir Gjerpen-spiller kommende sesong.

Tiril Jørstad Palm i aksjon. Foto: Kjell-Gunnar Dahle

Tiril Jørstad Palm (19) kommer fra Sandefjord Håndball, hvor hun har vært siden hun var 15 år, til Gjerpen HK Skien etter inneværende sesong. Tiril er en meget spennende kantspiller som Gjerpen fryder seg over at har signert for Skiens-laget som kjemper om opprykk til eliteserien.

Spesielt assistenttrener Anstein Engravslia var veldig fornøyd med signeringen og hadde følgende å si da avtalen var på plass;

«Tiril er ei ung treningsvillig jente med gode holdninger, som er veldig kontringssterk med god avslutningsteknikk. Toppscorer i 2. divisjon denne sesongen som kantspiller sier sitt. Meget spennende spiller som skal bli gøy å utvikle og jobbe med».

Tiril har spilt 21 kamper i sesongens 2. divisjon og har notert seg for hele 152 mål, noe som gjør henne til overlegen toppscorer. Tiril har et målsnitt som ingen er i nærheten av å match, nemlig hele 7,2 mål pr. kamp.

Ta steget opp fra 2. divisjon

Tiril Jørstad Palm (19) har aldri spilt høyere enn 2. divisjon, men er ikke redd for å ta fatt på et høyere nivå i kommende sesong. Om det blir 1. divisjon eller eliteserien gjenstår å se, men hun er klar i sin tale med hva hun ønsker i sin nye klubb.

«Jeg er veldig spent, samtidig som det er litt skummelt. Jeg gleder meg veldig mye til å bli kjent med jentene og ikke minst til treninger og kamper. Jeg valgte Gjerpen fordi jeg ønsker å prøve meg på et høyere nivå og utfordre meg selv. Samtidig har jeg fått et godt inntrykk av miljøet i Gjerpen. Jentene virker som en god gjeng og har en fin utstråling på banen, noe jeg gleder meg til å være en del av. Jeg ser frem til tøffe kamper mot gode spillere. Jeg er også veldig spent på hvordan jeg håndterer steget opp fra 2 divisjon».

At Gjerpen har sikret seg en veldig spennende spiller for fremtiden er ingen hemmelighet og klubben gleder seg allerede til å vise frem sitt siste tilskudd til publikum kommende sesong. Til klubbens hjemmeside hadde Tiril følgende å si om hva publikum kommer til å få oppleve fra kanten fremover;

«Jeg er en livlig spiller som er veldig glad i det jeg driver med. Jeg vil si min største styrke er kontringsfasen, i tillegg er jeg veldig glad i å gjøre morsomme skudd, spesielt glad i å tricke! Jeg skal gi publikum positivitet og morsomme kamper å følge med på. Jeg, sammen med hele laget skal lage en god stemning i hallen og vise god lagmoral».

Gjerpen HK Skien ønsker Tiril Jørstad Palm velkommen til Skien og Gjerpen!