Ett steg nærmere opprykk!

Gjerpen HK Skien vant til slutt solid 32-24 over Levanger i sin siste hjemmekamp i Play-off’en og er nå sikret en plass i kvalik. Her møter Gjerpen taperen av Play-off’en fra den øverste divisjonen. Foreløpig ser det ut til å bli Tertnes.

Gjerpen-jentene feirer, her fra annen kamp.

Gjerpen og Levanger fulgte hverandre tett innledningsvis i kampen og kampen bar preg at et høyt tempo og mange mål. Etter 10 minutter var stillingen 7-4 til Hjemmelaget og lenger ut i omgangen økte Gjerpen ledelsen. Anført av en strålende Ingvild B. Westersjø gikk Gjerpen til pause med ledelse på stillingen 17-14.

Andre omgang startet i også forrykende hvor Levanger prøvde å minske avstanden opp til Gjerpen. Starten av omgangen ble preget av høyt tempo som førte til vanskelige valg fra begge lag, og avstanden ble for Gjerpens del holdt intakt. Derimot falt Levangers kvalitet utover i omgangen, mens Gjerpen økte forspranget.

Gjerpen vant til slutt kampen mot Levanger med solide sifre. En 32-24 seier til Gjerpen HK Skien viser for alvor at Gjerpen går for opprykk til øverste divisjon.

Nå møter Gjerpen etter alle solemerker Tertnes i kvalifiseringen. Første kamp går mest sannsynlig borte i Bergen 19. mai, mens Gjerpen spiller hjemme 22. mai. En evt. tredje kamp vil spilles borte i Bergen 25. mai.

Så fort Gjerpen får bekreftet informasjon fra NHF vil dette bli sirkulert ut i våre kanaler.