Ny signering for Gjerpen!

Nok en spiller er klar for Gjerpen HK Skien kommende sesong, og siste tilskudd til spillerstallen er vestrekanten Maja Rame som kommer fra Ålgård.

Foto: Cem Yildiz

Det er med stor glede at Gjerpen HK Skien endelig kan presentere for dere at Maja Rame nå har satt sitt navnetrekk på en kontrakt med Skiens-klubben, og blir dermed den andre spilleren som går fra divisjonskollega Ålgård til Gjerpen HK Skien på en kort periode. Også Annika Skrettingland spilte forrige sesong i Ålgård før hun nylig signerte for Gjerpen.

Spennende kantspiller

Maja er siste tilskudd til spillerstallen og det var en fornøyd hovedtrener, Pål Oldrup Jensen, som hadde følgende å si om Maja etter at overgangen ble bekreftet.

«Maja er spennende kantspiller og har gjennom inneværende sesong tatt store steg og vært en sentral spiller på venstre kanten til Ålgård. Hun leser spillet bra og er kontringssterk. Hun er en spiller med et godt utgangspunkt for videre utvikling. Vi gleder oss til å få jobbe med henne og Sara Ashuri på venstrekanten, slik at vi kan utvikle et nytt sterkt team i den posisjonen».

Ønsker å utvikle seg videre

Maja Rame spilte 17 kamper for Ålgård inneværende sesong og noterte seg for 40 mål totalt fra venstrekanten. Noe som gir i snitt 2,4 mål pr. kamp. Hun var tydelig på at å signere for Gjerpen nå var et steg videre i hennes håndballkarriere og at hun klar for det som venter i Skien.

«Jeg gleder meg masse til å møte mine nye lagvenninner. Det blir spennende å få nye utfordringer og muligheten til å utvikle meg videre som håndballspiller. Det å skrive under for Gjerpen er et steg videre i min håndballkarriere og jeg har fått et godt inntrykk av både trenerteam, støtteapparat og spillergruppen. Samtidig opplever jeg klubben som profesjonell», uttalte Maja til klubbens hjemmeside da signaturen var på plass.

Gjerpen HK Skien skal i disse dager ut i Play-off om kvalifisering til Rema 1000-ligaen, dermed er ikke divisjonstatusen helt avklart for kommende sesong. Gjerpen har derimot et mål om å rykke opp til øverste divisjon. Uavhengig av divisjonstatus er Maja klar på å komme i gang neste sesong og kan love publikum innsats på parketten.

«Jeg gleder meg til kommende sesong og føler at spillerstilen passer meg veldig bra. Samtidig har jeg ambisjoner og gleder meg til å oppnå nye mål med laget. Jeg har en ekstrem vinnervilje og viljestyrke, så du kan si at jeg brenner for det arbeidet jeg legger ned i håndballen. Dette vil jeg skal gjenspeiles i min spillestil. Så er jeg glad i å bidra med jubel blant publikum og ser frem til å få vist meg frem på banen», fortalte Maja til klubbens hjemmeside.

Gjerpen HK Skien ønsker Maja velkommen til klubben og Skien. Vi håper publikum er klare for å ta hun i mot kommende sesong!