Målgarantist klar for Gjerpen!

Det er med stor glede Gjerpen HK Skien kan presentere at Ingeborg Rolseth Holt er klar for Gjerpen HK Skien.

Foto: Norsk Topphåndball – https://www.topphandball.no/artikkel/ingeborg-rolseth-holt-tilbake-i-toppscorerrollen/

Gjerpen HK Skien har i dag signert en kontrakt med storscorer Ingeborg Rolseth Holt. Ingeborg kommer, i likhet med Fride Lunne Mastad, fra Charlottenlund og har i de siste sesongene vært en av de aller målfarligste spillerne i de øvre divisjonen.

I 2018/2019 scoret hun hele 162 mål Selbu i 2. divisjon, noe som gir et snitt på vanvittige 7,4 mål per kamp. I inneværende sesong, 2021/2022, er havnet hun på 6. plass på toppscorerlisten med 99 mål totalt og en snitt på 4,9 mål pr. kamp.

At dette er en spiller som hovedtrener Pål Oldrup Jensen er fornøyd med å få på plass er tydelig å se.

«Vi er veldig glade for at Ingeborg spiller for Gjerpen HK Skien fra og med kommende sesong. Hun er en spennende midtre bakspiller som har en del andre kvaliteter enn de vi har i dag. Hun er en målfarlig spiller med en spennende fysikk, et bra skudd, gode gjennombrudd og en god 7m skytter. I tillegg får vi en spiller som kan spille både 2´er og 3´er posisjon i forsvar som betyr mye i forhold til det å kunne være en toveisspiller. Det å kunne være en toveisspiller betyr mye slik som håndballen utvikler seg nå med mer og mer fart i spillet. Vi mener Ingeborg gir oss en dimensjon til i laget og ser fram til hun er på plass i Skien», uttalte Pål Oldrup Jensen til klubbens hjemmeside.

Lokalavisen Telemarksavisa fanget opp overgangen før klubbens egen journalist, og Ingeborg hadde følgende å si til TA.no,

«Det var utrolig gøy å bli oppringt av Pål (Oldrup Jensen). Jeg hadde ikke forventet det. Det var et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Jeg er en lagspiller som viser innsats og vilje både i forsvar og angrep. Jeg reiser til Gjerpen for å utvikle meg som spiller. Jeg har trivdes godt i Charlottenlund, men jeg tror jeg kan utvikle meg enda mer ved å flytte på meg – selv om det er trygt å bo i Trondheim».

Gjerpen HK Skien ønsker med dette Ingeborg hjertelig velkommen til Skien og Gjerpen. Vi ser frem til å se hun briljere på parketten!