Fride Lunne Mastad klar for Gjerpen!

Gjerpen HK Skien kan i dag presentere at Fride Lunne Mastad skal spille for Gjerpen HK Skien kommende sesong!

Foto: Jon Forberg

Fride Lunne Mastad er Gjerpens andre signering på kort tid og bakspilleren kommer fra Charlottenlund hvor hun de siste sesongene har vært en sentralt spiller for Trondheims-klubben.

Fornøyd hovedtrener

Det at hovedtrener Pål Oldrup Jensen var fornøyd med denne signeringen var enkelt å se da navnetrekket var på plass.

«Fride er en spiller med et stort og spennende potensiale som kommer fra Charlottenlund SK. Hun kan spille i alle 3 bakspiller posisjoner, men er best i venstre bakspiller posisjon. Fride har høyde og fysikk som vi trenger inn i laget vårt. Hun har et godt skudd spesielt fra lufta, men kan også utfordre med finter og gjennombrudd. I tillegg er er hun en god forsvarsspiller i 3´er posisjon. Vi gleder oss til å få Fride inn i laget vårt og mener at vi får en spiller i henne som vil komplementere og utfylle våre andre bakspillere på en positiv måte. Vi ønsker Fride velkommen til Gjerpen og gleder oss til få henne på plass her i Grenland», uttalte hovedtreneren til klubbens hjemmeside.

Deler klubbens ambisjoner om å spille i eliteserien

Fride har fullført nok en solid sesong hos divisjonskollega Charlottenlund og setter i sommer kursen til Skien for å ta fatt på nye opplevelser med Gjerpen HK Skien. Da kontrakten var i orden hadde hun følgende å si til klubbens hjemmeside.

«Jeg gleder meg mye til høsten. Det blir spennende å bli kjent med spillergruppa og gøy å ta fatt på nye utfordringer i ny klubb og by. Jeg ser på Gjerpen som en fin og solid klubb som kjemper i toppen av 1. divisjon og deler deres ambisjoner om å spille eliteserien. Opplegget virker samtidig proft og tilrettelagt. Samtidig har jeg også fått et godt inntrykk av spillergruppa, trenerteamet og støtteapparatet».

Fride blir sett på som en spennende spiller og som kan sette sitt preg på Gjerpen i sesongen som kommer. Både hun og Gjerpen gleder seg allerede til å komme i gang med neste sesong.

«Jeg gleder meg til å spille i et nytt lag med nye lagvenninner og forhåpentligvis ta steg og utvikle meg som håndballspiller. Jeg ser fram til å være en del av Gjerpens lag og tror deres spillemåte kan passe meg bra. Jeg håper jeg kan gi de fartsfylt og spennende håndball og samtidig være med å skape mye jubel og glede i hallen», var hennes avsluttende kommentar til klubbens hjemmeside.