18-åring klar for Gjerpen!

18 år gamle Annika Skrettingland fra Bryne satte i dag navnetrekket sitt på en avtale med Gjerpen HK Skien som binder hun til Skiens-klubben ut sesongen 2024!

Nysigneringen Annika Skrettingland her i duell med Tuva Skar.

Det er med en glede at Gjerpen HK Skien kan annonsere sin første signering for kommende sesong. Annika Skrettingland kommer fra 1. divisjonskollega Ålgård og hadde allerede i dag sin første trening med Gjerpen-jentene før en liten påskeferie. Annika tok både 1. divisjon og Ålgård med storm og skal nå få prøve seg hos Gjerpen HK Skien.

Til klubbens hjemmeside hadde Annika følgende å si da signaturen var på plass;

«Jeg er ferdig på videregående etter sommeren og er klar for nye utfordringer her i Gjerpen. Dette føles nesten helt uvirkelig, jeg gleder meg veldig mye og hadde ikke trodd at en så god klubb som Gjerpen kom på banen. Jeg fikk treffe jentene for første gang allerede i dag, og de virker som en veldig fin spillergruppe som tok meg veldig godt i mot».

Annika flytter i nærmeste fremtid til Skien og tar fatt på «voksen»-livet borte fra Bryne.

«Jeg ser frem til å flytte for meg selv og starte vokselivet. Det blir en ny epoke i livet med å flytte hjemmefra til en helt ny klubb og en helt ny hverdag. Men dette gleder jeg meg til!».

Annika Skrettingland setter navnetrekket sitt på kontrakten med Gjerpen HK Skien.

At Annika blir en ny publikumsyndling for Gjerpen når hun kommer over sommeren skal man ikke se bort i fra og hun hadde følgende å si til de som er interesserte i Gjerpen;

«Jeg håper jeg kan bidra med masse fin håndball og glede på banen, at det blir «gilt å sjå på»».

Hovedtrener i Gjerpen, Pål Oldrup Jensen, var en strålende fornøyd håndballtrener da daglig leder fortalte at signaturen nå var på plass med Annika.

«Annika er en ambisiøs og ung håndballspiller som vi er glade for å kunne ønske velkommen til Gjerpen. Hun spilte inneværende sesong spilt for Ålgård og markerte seg positivt. Hun er venstrehendt og spiller i høyre bakspiller-posisjon, samt at hun er en god forsvarsspiller og har et meget spennende og «tungt» skudd. Vi synes hun har et spennende potensialet som vi gleder oss til å få være med å utvikle videre. Vi synes hun er en fin tilvekst i vårt lag for kommende sesong og gleder oss til å bli bedre kjent med hun».

Gjerpen HK Skien ønsker med dette Annika Skrettingland hjertelig velkommen til Gjerpen og Skien. Vi håper publikum er klare for å bli bedre kjent med ny-signeringen over sommeren!