Gratis kampdag 27. mars!

Søndag 27. mars 2022 skal sesongens nest siste hjemmekamp i 1. divisjon spilles i Skienshallen. Til denne kampen tar Gjerpen i mot Fjellhammer til kamp, og Gjerpen ønsker å invitere alle og en hver til gratis inngang denne dagen!

Gjerpen HK Skien ønsker å takke publikum for støtten gjennom sesongen med å la alle få gratis inngang til sesongens nest siste kamp. Vi håper flest mulig tar turen til Skienshallen denne dagen for å lage liv og røre, samt støtte opp om Gjerpen-jentene i jakten på to nye poeng og et potensielt opprykk.

Det vil bli en utvidet kiosk med masse godt, utdeling av «klappere», utdeling av ørepropper for de som måtte ønske det, og GRATIS loddtrekning med flotte premier! Alt du trenger å gjøre er å komme på kamp!

Vi oppfordrer samtidig publikum til å lage mest mulig lyd på tribunen slik at vi kan få en ordentlig ramme rundt kampen. Velkommen til kamp søndag 27. mars, kampstart kl. 1600!