Kapteinen klar for videre spill!

Gjerpen HK Skien har endelig gleden av å presentere at Gjerpen-kaptein Katinka Lillevik har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med klubben som foreløpig topper 1. divisjon.

Katinka har vært en bauta i Gjerpen i flere år, og er en av de spillerne som til pr. dags dato har vært lengst i klubben. At det nå skulle bli en ny kontrakt på strekspilleren betydde mye for både klubben og Katinka.

«Jeg er glad for å kunne skrive en ny kontrakt med Gjerpen. Jeg har vært her i snart 7 år og vært med på både opprykk, 4 år med eliteseriespill og nedrykk. Tanken på å forhåpentligvis kunne spille i eliteserien med dette laget frister veldig», uttalte Katinka når kontrakten var i boks.

Gjerpens kaptein Katinka Lillevik blir med dette den femte spilleren innen kort tid som forlenger sin avtale med Skiens-klubben. Det er og har vært viktig for Gjerpen å få på plass de sentrale spillerne inn mot neste sesong, og Katinka er siste tilskudd.

«Det er veldig positivt at mange fra stammen fortsetter neste år. Året i år har vist at kontinuitet i laget er viktig, også for å kunne skape trygghet for nye spillere som kommer. Det blir lagt ned mye energi og innsats i treningsarbeidet hver dag. Så jeg tenker at det er viktig at vi fortsetter å fokusere på oss selv og tar en kamp av gangen», sa kapteinen til klubbens hjemmeside.

Kapteinen må inntil videre fortsette med å følge Gjerpens kamper på sidelinjen da hun sliter med en skade, men hun er klar for å komme tilbake og gi alt for at Gjerpen-jentene skal klare sesongens mål, nemlig opprykk til den øverste divisjonen.

«Nå gleder jeg meg til å bli frisk slik at jeg kan komme tilbake på banen med jentene og bidra på trening og i kamp», avsluttet Katinka Lillevik.