To sentrale spillere forlenger med Gjerpen!

Det er en glede at Gjerpen HK Skien i dag kan presentere at både Oda Olsen og Linn Andresen forlenger sine kontrakter med klubben!

Oda Olsen og Linn Andresen har i dag skrevet under på avtaler som binder de til Gjerpen HK Skien i i årene fremover. Det er med stor glede at Gjerpen HK Skien endelig kan komme med bekreftelse på dette.

Oda og Linn har begge vært sentrale i det som så langt har vært en solid sesong for laget som topper kvinnenes 1. divisjon og klubben er glade for at de får gleden av disse to også i årene fremover.

Til Gjerpens hjemmeside hadde Kragerø-jenta Oda Olsen følgende å si da signaturen på den nye kontrakten var på plass,

– Nå har jeg vært i klubben i noen år, så klubben betyr noe for meg og har gitt meg mye. Jeg har veldig troen på laget vi har og på det vi kan få til, så jeg gleder meg til å forsette med den utviklingen vi ser i dag.

Linn Andresen har hatt en strålende sesong så langt for Skiens-laget og en kunne enkelt se at hun var fornøyd med den nye kontrakten og ser frem til å ta fatt på inneværende og kommende sesong,

– Jeg skrev under med Gjerpen fordi jeg synes spillergruppen her er bra, og jeg trives veldig godt her i Gjerpen. Jeg synes vi har noe veldig bra på gang som jeg er sikker på vil bli ganske bra i fremtiden. Så blir det veldig spennende å se hva som skjer resten av sesongen, det kommer mange viktige kamper fremover.

At Gjerpen inneværende sesong skulle være med i toppen av divisjonen og kjempe om opprykk var en sikker sak og jentene er klokkeklare på veien videre.

– Videre denne sesongen har jeg veldig troen på opprykk, det er det som er målet til både meg og resten av laget. Det kommer til å bli tøft, men vi tar en kamp av gangen og lover å trykke til for fult, sa en smilende Oda Olsen.

Gjerpens neste kamp og hjemmekamp er søndag 20. februar kl. 1800 i Skienshallen. Denne gangen er det tabelljumbo Grane Arendal som kommer på besøk og vi oppfordrer publikum til å ta turen.