Signaturer på plass!

Både målvakt Mia Stensland og vise-kaptein Sara Ashuri har bundet seg til Gjerpen HK Skien i årene fremover!

Mia Stensland og Sara Ashuri har i dag skrevet under på avtaler som binder de til Gjerpen HK Skien i i årene fremover. Det er med stor glede at Gjerpen HK Skien endelig kan komme med bekreftelse på dette.

Mia og Sara har begge vært sentrale i det som så langt har vært en solid sesong for laget som topper kvinnenes 1. divisjon og klubben er glade som får gleden av de også i årene fremover.

Til Gjerpens hjemmeside hadde vise-kapteinen Sara Ashuri følgende å si da signaturen på den nye kontrakten var på plass,

«Det at jeg nå med sikkerhet skal spille et år til i Gjerpen gjør meg veldig glad og fornøyd. Jeg gleder meg! Jeg bortprioriterte nærhet til venner og familie som er en viktig del av hverdagen min da jeg signerte for Gjerpen tilbake i 2019. Det gjorde jeg i håp om tillit og utvikling, og her i Gjerpen har jeg fått akkurat dette og mer. Jeg har fått venner jeg skal ha livet ut og erfaringer både sportslig og privat jeg ikke vil være for uten.  Så det gjorde valget om å fortsette veldig lett sett i retrospekt».

Også målvakt Mia Stensland er tilflytter til Skien og Gjerpen, og heller ikke hun angrer på valget om å signere en ny kontrakt med Gjerpen HK Skien,

«Jeg trives veldig godt i Gjerpen, syns det er en veldig fin gruppe. Jeg trives også veldig godt i Skien og har en fin hverdag her med kombinasjonen av jobb og håndball».

Både visekaptein Sara og målvakt Mia har begge hatt en god og positiv utvikling siden de kom til Gjerpen og dette var en viktig faktor for å forlenge sine avtaler med klubben.

– Håndball er en lagsport med enkelt individer som skal utvikle seg individuelt samt kollektivt. Så fokuset mitt har som de fleste andre spillere vært egen utvikling, men jeg har i den siste tiden hatt stor glede av å bidra med en større rolle i lagets felles utvikling.  Så dette vil være fokuset mitt fremover også», sa Ashuri til Gjerpens hjemmeside.

At Gjerpen inneværende sesong skulle være med i toppen av divisjonen og kjempe om opprykk var en sikker sak og jentene er klokkeklare på veien videre.

– Jeg har veldig troa på oss som lag og klubb. Vi har et godt støtteapparat, dyktige trenere og spillere som har vist mange gode kvaliteter så langt. Vi har også ett samhold unikt fra tidligere sesonger og det har gitt oss en trygghet og kjemi som igjen jeg tror gjenspeiler seg på banen. Vi har frem til nå hatt en veldig god sesong og det skal vi sørge for at fortsetter. Så det er bare å komme på kamp og være vitne, avsluttet Sara Ashuri.

Gjerpens neste kamp og hjemmekamp er søndag 20. februar kl. 1800 i Skienshallen. Denne gangen er det tabelljumbo Grane Arendal som kommer på besøk og vi oppfordrer publikum til å ta turen.