Nok en spiller på landslagssamling!

Det brasilianske håndballandslaget har tatt ut sin tropp til samling og der kan man finne et kjent navn for de som følger Gjerpen HK Skien og norsk 1. divisjon i håndball.

Anna Clara Fjellheim klar for nye opplevelser! Foto: Kristian Holtan, TA

Gjerpens egen Anna Clara Fjellheim er tatt ut til det brasilianske landslaget og skal møte til samling i Brasil fra 01. til 06. mars 2022. Anna Clara har hatt en forrykende sesong for Gjerpen HK Skien så langt, og dette har nå gitt belønning gjennom å bli kalt opp til sin aller første landslagssamling på seniornivå.

«Dette er min første innkalling til en landslagssamling. Jeg synes det er veldig stas, og det er en spennende mulighet for meg. Det å vite at de følger med på mine prestasjoner er veldig gøy», fortalte Anna Clara da innkallingen først kom.

Anna Clara er nå den fjerde landslagsaktuelle spilleren som Gjerpen HK Skien har i stallen og hun håper å kunne bruke det brasilianske landslaget godt i perioden fremover.

«Det har vært litt kontakt mellom oss de siste ukene, men det var litt overraskende at alt skjedde så fort. Jeg håper å kunne bli en del av det brasilianske landslaget på sikt og bruke disse mulighetene til å utvikle meg som en håndballspiller», sa Anna Clara om spørsmål om var forberedte på dette steget med internasjonal håndball.

Anna Clara Fjellheim har storspilt for Gjerpen så langt i sesongen! Foto: Kristian Holtan, TA

Anna Clara og resten av Gjerpen-jentene er nå endelig klare for å fortsette sesongen etter at den i desember ble stanset. Allerede onsdag 9. februar er det klart for kamp i Skienshallen igjen. Da er det Nordstrand som kommer på besøk og på Anna Clara virker det som at Gjerpen-jentene er ivrige etter å komme igang igjen.

«Vi startet sesongen veldig bra, men med litt småskader og en formdupp gjorde at vi ikke fikk de resultatene vi ønsket oss inn mot jul. Vi er derimot nå fulle av energi og er klare for å gi alt for at vi kan rykke direkte opp etter inneværende sesong», var Fjellheims klare tale inn mot den «nye seriestarten».

Gjerpen HK Skien mot Norstrand spilles onsdag 9. februar i Skienshallen. Kampstart kl. 1900. Vi oppfordrer publikum til å ta turen til Skienshallen, dørene åpner kl. 1800.