Ny avtale for Gjerpenbrødet

Bakehuset AS og Gjerpen HK Skien kan i dag presentere at partene har inngått en ny avtale om det populære Gjerpenbrødet som du finner i Meny, Kiwi, Spar og Joker-butikkene.

«Dette er strålende nyheter for klubben. Gjerpenbrødet og avtalen med Bakehuset er veldig viktig for klubben vår, så det at Bakehuset ønsker å fortsette med Gjerpenbrødet setter vi stor pris på!», uttalte en fornøyd styreleder, Christen Knudsen, etter at avtalen var i boks.

Gjerpenbrødet er det største inntektskilden til Gjerpen HK Skien og du får kjøpt brødet i to forskjellige varianter, ferdig oppskjært og ikke. Gjerpenbrødet er et av de mest populære brødene man kan få tak i, i butikkene, og nå blir oppgaven for klubben å øke salget enda mer i periodene fremover.

«Det er viktig for oss å løfte frem Gjerpenbrødet til våre supportere, spillere, samarbeidspartnere etc. da Gjerpenbrødet både smaker godt og genererer store inntekter til klubben. Gjennom å kjøpe Gjerpenbrødet kan hver enkelt være med på å støtte Gjerpen HK Skien, samtidig som de får seg et godt måltid», fortalte styrelederen i Gjerpen HK Skien.

Gjerpen HK Skien ønsker å takke Bakehuset for tilliten de viser klubben og våre spillere. Sammen skal vi løfte både klubben og Gjerpenbrødet opp til Eliteserien!