Nok en sponsor på plass

Enda en sponsor er klar for sesongen 2021/2022 med Gjerpen HK Skien. Denne gang er det Funnemark Eiendom AS som har satt sitt navn på papiret og på den måten bidrar til en spennende sesong i 2021/2022.

Funnemark Eiendom ønsker å støtte Gjerpen HK Skien sin satsning på toppidrett for kvinner i Grenland og omegn. Dette er tredje sesong de gir et bidrag til klubben.

Funnemarks historie starter med auksjonsvirksomhet og skoforretning i Porsgrunn. Den går via sykkelproduksjon, konfeksjonsfabrikk og salg av T-Forder og flere andre bilmerker. I 1972 begynte selskapet å selge Toyota, og frem til i dag solgte de biler fra 7 anlegg i Telemark, Buskerud og Vestfold. Sommeren 2021 solgte de bilforretningen til Billia og fokuserer nå på eiendomsutvikling. Totalt har Funnemark Eiendom AS rett i overkant av 30.000 kvm eiendom som er leid ut på langsiktige kontrakter.

De planlegger blant annet å utvide bilforretningen for Billia og å utvikle et boligprosjekt på området syd for Slottsbrugata.

Vi ønsker Funnemark Eiendom velkommen på laget og takker for deres bidrag og støtte til Gjerpen HK Skien!